2001 ve 2002 Galatasaray kadrosu


Lucescu'nun da başarısı buradan kaynaklanmakta. Biz bunu hak ettik. beş para etmez adamların 10 para aldığı, yıldız oyuncuların sindirilip gönderildği bir takım değildi. boğun eğmemeyi geçtim elinden bile kaçıran takım.karsi yakanin takimi 1996’dan sonra ilk defa sampiyon olup “efsane geri dondu” mottosuyla yola cikarken, biz sezona ilk olarak genclerbirligi ile.hakkı yenen kadrodur. ligi şampiyon bitiren kadro. Galatasaray Doğa Sigorta - Türkiye Basketbol Süper Ligi Takımı . Galatasaray'da 2001-2002 sezonunda Gheorghe Popescu, Mário Jardel, Ümit Davala, Emrah Eren, ve sözleşmesi yenilenmeyince boşta kalan Saffet Akyüz, ligin başlamasından birkaç hafta sonra gittiler.

Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. lucescu'nun imzasını attığı bir kadroydu. hala düşünürüm o kadrodan.size daha iyi hizmet sunmak için ekşi'de çerezler kullanıyoruz. kaydet. öne geçip sürekli berabere kaldığımız maçlar. galatasaray 2001-2002 sezonu kadrosu. ; Erhan Namlı 10 Ekim 2001'de, João Batista 29 Kasım 2001' de, Murat Sözkesen de 30 Kasım 2001'de Galatasaray ile sözleşme imzaladılar.
Galatasaray 2001 - 2002 Takım Kadrosu Kaleciler : 1 Faryd Mondragón, 16 Kerem İnan, 61 Mehmet Bölükbaşı, 78 Richard Kingston (Faruk Gürsoy).

haa lucescu bu takımla başarılı olmadı mı?

bugün olsa tek tek yerin dibine sokulurdu. öyle takıma sosyal medya bile olsa kimse bir şey diyemezdi.sıkıcı da olsa futbol oynayan, belirli bir sistemi olan, herkesin görevini elinden geldiğince gerçekleştirdiği bir takımdı. taraftarına ümit veren bir takımdı. Allah yardımcınız olsun.

güzel sezon ve güzel şampiyonluktu.ligde ali sami yen'de oynadığı bütün maçları kazanmış takımdır. UEFA Süper Kupa: Şampiyon: Türkiye Kupası: Yarı final: UEFA Şampiyonlar Ligi: Çeyrek final: Gol kralı: Lig: Mário Jardel (22) Tümü: Mário Jardel (31) İç saha forması. Galatasaray Kadrosu (2006-2007 Sezonu) Sütün başlıklarına tıklayarak verileri sıralayabilirsiniz. Dış saha forması.

şampiyonlar ligi çeyrek finalini son maçta ofsayt bir golle kaçırmıştır.

Geçmiş yılların takım kadroları ve futbolcu bilgileri için.Kaleci : 1 Claudio Taffarel, 16 Kerem İnan, 30 Mehmet Bölükbaşı.Artan karalama kampanyaları neeniyle bilgilenirme amacıyla yazılmış aşağıaki yazıları okuyabilir.hakkınaki yazıları okuak için iimlerinin üzerine tıklayabiliriniz.Bizler futbolun güzel bir por oluğuna inanıyoruz. Yine söylüyorum, kazanacaksınız, kazanmak için uğraşacaksınız ama netice ne olursa olsun, siz benim gönlümde hep kazandınız, hep şampiyonsunuz ve öyle kalacaksınız. ayrıca ümit karan, serkan aykut, berkant göktan gibi ülke futbolunda o dönemde sivrilen yerliler takım kadrosundadır.20 eylül 2020 istanbul başakşehir galatasaray maçı,19 eylül 2020 arsenal west ham united maçı,19 eylül 2020 alanyaspor kayserispor maçı,19 eylül 2020 manchester united crystal palace maçı,http://gsarsiv.wordpress.com/...g-tarihi/dsc_0114-9/,mühendislik fakültesinde final dönemi semptomları,https://pbs.twimg.com/media/DEr7qZ4XkAAM2ZD.jpg,https://alkislarlayasiyorum.com/...u-sampiyonluk-oykusu.

Lütfen güzel, eşit ve aaletli futbolun önüne geçmeyin!1992 - 1993 ezonu ve Galataaray şampiyonluğu,2005 - 2006 ezonu ve Galataaray şampiyonluğu,"Ve bunun adı da final.

Bileğimizin gücüyle geldik!

Şu takım herşeyi hak etti. Antalyaspor A.Ş. şimdiki gibi başı kopuk tavuklar gibi koşuşturmuyorlardı sahada.2001 yazı ve 2002 ocak ayında sosyal medya olsa neler olurdu acaba diye insanı meraklandıran kadro.hiçbir şeyden memnun olmayan taraftarı bende sevmem ama bu takım.uefa ve süper kupayı kazanan takımın büyük oranda dağılması, sağdan soldan toplanan ortalama oyuncular, lucescu'nun "bu takım anca bunu oynar" deyip oynattığı defansif futbol anlayışı, gelen 1-0 lık, 2-0 lık galibiyetler, deplasmanda 0-0 lık beraberlikler, buna rağmen barcelona, liverpool, roma gibi avrupa devlerine boyun eğmeyen bir takım.

Galatasaray skipper Muslera suffers double leg fracture.